#2016-08-17 19:00:53 

Werter

Użytkownik

Posty: 37

Skąd: Tarnów

Wiek: 27

Witam, mam pytanko – jak najlepiej przetransportować żywność na dłuższym odcinku?
#2016-08-17 20:30:00 

Rekin

Użytkownik

Posty: 101

Skąd: Toruń

Wiek: 39

A jaka ilość i jaki długi jest ten odcinek?
#2016-08-17 21:56:29 

Werter

Użytkownik

Posty: 37

Skąd: Tarnów

Wiek: 27

Żywnosci jest około 1 tony i trzeba ją zawieźć do południowej Francji.
#2016-08-18 00:35:39 

Abel

Użytkownik

Posty: 26

Skąd: Choszczno

Wiek: 24

To najlepiej stary zrobić to transportem chłodniczym. To znaczy, że w zakresie temperatur od -25°C do +25°C oraz w tak zwanym suchym lodzie, gdzie temperatura wynosi do -75° C. Musisz to zlecic jakiejś firmie specjalizującej się w tego typu przewozach.
#2016-08-18 02:32:31 

Werter

Użytkownik

Posty: 37

Skąd: Tarnów

Wiek: 27

No sek w tym, ze zadnej nie znam ….:(
#2016-08-18 04:28:45 

Kaligula

Użytkownik

Posty: 20

Skąd: Chorzów

Wiek: 28

Sprawdź sobie taka stronę trustlogistics.pl Oni głownie pracują w zakresie transportu farmaceutycznego, ale przyjmują zlecenia także na transport żywnosci i innych artykułów, które muszą być przewożone w odpowiednich warunkach temperaturowych.
#2016-08-18 06:43:34 

Werter

Użytkownik

Posty: 37

Skąd: Tarnów

Wiek: 27

Okej, wielki dzięki za info, przejrzę sobie ich ofertę.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015